Постоечки корисник
Најави се
Нов корисник?
Регистрирајте се бесплатно
123worker е пазар за работа преку интернет
Им даваме на бизнисмените и интернационалните работници пазар на кој задачите се завршуваат он-лине и на паметен начин!
Поставете проект за миг. Обидете се веднаш!
 
 
Заработи пари со извршување на мали задачи он-лине
Придружете ни се и одбрете од илјадници задачи кога Вам најмогу Ви одговара
Како 123 работник Вие: Можете да работите од дома или преку мобилниот телефон Го одбирате работното време Сте платени за добро завршените задачи
Регистрирајте се веднаш за да најдете работа!
 
Добијте резултати од нашата меѓународна мрежа на работници
Поставете им задачи на работниците и добијте резултати. Како работодавец Вие:
Имате пристап до глобална, на барање, 24x7 достапна работна сила. Добивате илјадници задачи завршени за неколку минути. Плаќате само ако сте задоволни со резултатите.
Поставете проект веднаш!

Пронајдете интересна задача

Задачи

Заработете пари
 
                                                                                       
Пронајдете ја Вашата сметка

Објавете задачи

Добијте ги резултатите
 Вашиот бизнис може да го употреби 123worker за :


Бришење на податоци
    Верификација и дедупликација
    Внесување и прибирање податоци
    Алгоритам тренинг
Категоризација на производи

    Категоризација на производи
    Калисификација на слики
Креирај Категоризиран Поект
Добијте повратни информации

    Тестирајте ја релевантноста на пребарувањето
    Тестирање на употребливост на производи
    Истражи
Креирај & провери содржина

    Проверка на слики и содржина
    Креирање на содржина & измени
    Транскрипција
 

Get traffic
    Квалификација
    Пријавете се
    Привлечете клиенти

Транскрипција
    Транскрипција на видео
    Транскрипција на снимен звук
Превод
   Преведете било каков документ на било кој јазик

Пребарај, кликни, учествувај
 
Промовирајте ја Вашата активност
    Обележи страница (digg, Delicious, Buzz,...)
    Google (+1), Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat
    Youtube / Vimeo / Dailymotion / Vevo
Форуми и блогови
    Натерајте ги луѓето за зборуваат за Вас на форумите 
    Yahoo Answers/Answebag/Quora/Wikians
    Коментирај на Друг блог
    Сопственици на блогови и веб-страници
Тестирање/симнување, инсталација
    Мобилни апликации (iPhone & Android)
    Тестирање на веб сајт
Пишување
    Напишете искрена препорака (сервис, производ)
    Напиши статија
 
Анкета

Добијте онлајн гласови
За Вас или Вашиот веб сајт
SEO кампања
Програмерски вештини
php, js, asp, vb, c++
Дизајн на анимации
Филмска анимација

Пријавете се и поставете задачи веднаш!

 
 
 
 

Copyright © 网站版权归属广州阿文网络科技有限公司,所有备案号:粤ICP备20058342号-2